22 лютого 2023 року (середа) о 12-00 відбудеться семінар “Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки”.

Семінар пройде в рамках проєкту Міжнародної організації праці (МОП) та ООРУ “Підвищення стійкості українського бізнесу під час війни”.

Під час заходу експерти нададуть конкретні рекомендації українським компаніям щодо інноваційних методів та високих технологій, які можуть застосовуватись для покращення ефективності та екологічності сільського господарства, поліпшення якості виробництва готових продуктів харчування, підвищення доданої вартості української продукції на світовому ринку.

Міжнародними експертами під час семінару виступатимуть представники Фінляндії – країни, що посіла перше місце за Глобальним індексом продовольчої безпеки в 2022 році.

Семінар відбудеться у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom.

Реєстрація обов’язкова:
https://forms.gle/DpU392GUeCSST6QG6